Ο Ιατρός

σκουλαρίδης πολυμένης

«Ωφελέειν, ή μη βλάπτειν»

Ιπποκράτης 460 π.Χ. - 377 π.Χ.

Χειρούργος - Ορθοπαιδικός Ενηλίκων - Παίδων Τραυματιολόγος

Σκουλαρίδης Πολυμένης

Τ. Επιμελητής Παν. Νοσοκομείου Rheda – Wiedenbrück Γερμανία

Υπηρεσίες

Βιογραφικό

Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Ενηλίκων – Παίδων Πολυμένης Σκουλαρίδης αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε την ειδικότητά του αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και μετά έως και την ολοκλήρωσή της, στο Krankenhaus Bethel σε ένα από τα μεγαλύτερα Κέντρα Πολυτραυματία της Γερμανίας.

Το νοσοκομείο του Bethel  (https://evkb.de) αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα στον τομέα της ορθοπεδικής με πάνω από 10.000 ορθοπεδικές επεμβάσεις το χρόνο .

Ο γιατρός δίπλα σε καταξιωμένους καθηγητές ορθοπεδικής ειδικεύτηκε στην ολική αρθροπλαστική ισχίου και γόνατος , στην αρθροσκόπηση γόνατος και ώμου και στα κατάγματα .

Η ειδίκευση του ήταν ολιστική και άρτια καθώς στο νοσοκομείο του Bethel πήρε μέρος σε πάρα πολλά σεμινάρια ορθοπεδικής φύσεως αλλά και γενικού ενδιαφέροντος όπως εντατικολογίας και παιδοορθοπεδικης .

Μετά την ολοκλήρωση της  ειδικότητας του διετέλεσε Επιμελητής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Rheda – Wiedenbrück της Γερμανίας (https://www.sankt-vinzenz.de) όπου και εκτέλεσε μεγάλο αριθμό Ολικών Αρθροπλαστικών Γόνατος και Ισχίου ακολουθώντας τα πλέον σύγχρονα και εξειδικευμένα Γερμανικά προεγχειρητικά και μετεγχειρητικά πρωτόκολλα.

Έχει πραγματοποιήσει πλήθος επεμβάσεων στην Σπονδυλική Στήλη, κατέχει μεγάλη εμπειρία στην Αρθροσκοπική Χειρουργική Γόνατος και Ώμου και έχει εξειδικευτεί στο τμήμα προθέσεων / Ολικών Αρθροπλαστικών τόσο του Ισχίου όσο και του Γόνατος.

Από το 2018 διατηρεί δύο σύγχρονα ιατρεία με τήρηση αυστηρά επιστημονικών πρωτοκόλλων και θεραπειών, πλήρως εξοπλισμένα σε ιατροτεχνολογικό υλικό, στην Θεσσαλονίκη και στην Αρναία Χαλκιδικής.

σκουλαρίδης ορθοπεδικός

Σπουδές

Επαγγελματικές Πιστοποιήσεις