Ο Ιατρός

σκουλαρίδης πολυμένης

«Ωφελέειν, ή μη βλάπτειν»

Ιπποκράτης 460 π.Χ. - 377 π.Χ.

Χειρούργος - Ορθοπαιδικός Ενηλίκων - Παίδων Τραυματιολόγος

Σκουλαρίδης Πολυμένης

Τ. Επιμελητής Παν. Νοσοκομείου Rheda – Wiedenbrück Γερμανία

Υπηρεσίες

Βιογραφικό

Ο Ορθοπεδικός Χειρούργος Ενηλίκων – Παίδων Πολυμένης Σκουλαρίδης αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε την ειδικότητά του αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και μετά, έως και την ολοκλήρωσή της, στο Krankenhaus Bethel σε ένα από τα μεγαλύτερα Κέντρα Πολυτραυματία της Γερμανίας.

Μετά την ειδικότητά του διατέλεσε Επιμελητής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Rheda – Wiedenbrück της Γερμανίας όπου και εκτέλεσε μεγάλο αριθμό Ολικών Αρθροπλαστικών Γόνατος και Ισχίου ακολουθώντας τα πλέον σύγχρονα και ειδικευμένα Γερμανικά προεγχειρητικά και μεταγχειρητικά πρωτόκολλα.

Έχει πραγματοποιήσει πλήθος επεμβάσεων στην Σπονδυλική Στήλη, κατέχει μεγάλη εμπειρία στην Αρθροσκοπική Χειρουργική Γόνατος και Ώμου και έχει εξειδικευθεί στο τμήμα προθέσεων / Ολικών Αρθροπλαστικών τόσο του Ισχίου όσο και του Γόνατος.

Από το 2018 διατηρεί δύο σύγχρονα ιατρεία με τήρηση αυστηρά επιστημονικών πρωτοκόλλων και θεραπειών, πλήρως εξοπλισμένα σε ιατροτεχνολογικό υλικό, στην Θεσσαλονίκη και στην Αρναία Χαλκιδικής.

Σπουδές

Επαγγελματικές Πιστοποιήσεις